Vejledning til søgning på 'www.vandrermodlyset.dk'
 
søg kun på vandrermodlyset.dk
Brug ovenstående Google-søgefelt - husk at der skal være 'flueben' i "søg kun på vandrermodlyset.dk".

Google viser kun de sider der indeholder alle dine søgeord. Det er ikke nødvendigt at tilføje "og" mellem søgeordene. For at forfine en søgning yderligere kan man blot tilføje flere søgeord.

For at give de mest præcise resultater bruger Google ikke trunkering og understøtter ikke "wildcard" søgninger. Med andre ord, så søger Google præcis efter de ord du skriver i søgeboksen. En søgning efter "lysomhyl" eller "lysomhyl*" vil ikke finde ord som "lysomhylningens" og "lysomhylningen". Prøv at udføre separate søgninger med alle varianter af ordet, f.eks. : "lysomhylning", "lysomhylningen", "lysomhylningens" eller "lys-omhylningen". Gå tilbage til denne søge-side efter hver søgning, ellers søges videre på hele nettet.

Google ignorerer almindelige ord og tegn, såkaldte stopord. Google ser automatisk bort fra ord som "http" og ".com" samt enkelte tal og enkeltbogstaver fordi disse ord sjældent hjælper med at indskrænke en søgning, og fordi de kan gøre en søgning betydeligt langsommere.

Brug "+" tegnet til at inkludere stop ord i din søgning. Husk at sætte et mellemrum før "+" tegnet.

Du kan udelukke et ord fra din søgning ved at sætte et minus-tegn ("-") umiddelbart foran det du ikke vil have med.

Google-søgninger tager ikke hensyn til små og store bogstaver. Alle bogstaver vil uanset hvordan du skriver dem, blive opfattet som små bogstaver. F.eks. vil søgninger på "lysomhylning", "LYSOMHYLNING" og "LYsomHYlninG" give de samme resultater.

SØG OG DU SKAL FINDE!